Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το εβδομαδιάτικο μαμούθ που κρατάει τον Μαρσιάλ

Περίπου 290.000 ευρώ εβδομαδιαίως λαμβάνει ο Άντονι Μαρσιάλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ποσό που έπαιξε ρόλο στην απόφαση που πήρε να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το εβδομαδιάτικο μαμούθ που κρατάει τον Μαρσιάλ
Ο Άντονι Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο εκπνέει στο τέλος της σεζόν, θέλει να εξαντλήσει ο Άντονι Μαρσιάλ παρά το γεγονός πως είχε στα χέρια του προτάσεις τόσο από την Μαρσέιγ όσο και από την Φενέρμπαχτσε.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν πάρει την απόφαση να μην κάνουν χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει στη συμφωνία τους με τον παίκτη και προβλέπει την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο αλλά αυτό δεν αγχώνει ιδιαίτερα τον Μαρσιάλ.

Ο Γάλλος φορ έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στο Μάντσεστερ μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα να έχει όλο τον χρόνο ώστε να βρει τον ιδανικό προορισμό της καριέρας του.

Μέχρι τότε, θα λαμβάνει από την Γιουνάιτεντ 290.000 ευρώ την εβδομάδα χρήματα τα οποία δεν πρόκειται να βρει σε οποιοδήποτε άλλο σύλλογο εντός Ευρώπης και αποτελούν ισχυρό δέλεαρ για την παραμονή του.

Πάντως, παρά το γεγονός πως έχει παρθεί η απόφαση ο Μαρσιάλ να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ, στο πρώτο μισό της σεζόν έχει ήδη 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκίνησε από τη Ρεαλ, πωλήθηκε στη Χετάφε και πλέον βρίσκεται στα ραντάρ της Άρσεναλ

Μπάγερν: Ο Κίμιχ έχει μείνει έκπληκτος από τους Βαυαρούς και κουνάει μαντήλι

Ο Αρτούρο Βιδάλ έγινε free agent και έχει τρεις επιλογές για το comeback

News 24/7

24MEDIA NETWORK