Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το πάει στα άκρα ο Τεν Χαχ με Σάντσο, τι του ζήτησε για να τον δεχτεί στις προπονήσεις

Να ζητήσει συγγνώμη τόσο από τον Έρικ Τεν Χαχ όσο και από τους συμπαίκτες του καλείται ο Τζέιντον Σάντσο προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Jadon Sancho reacts after a missed chance to score during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, April 2, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Τζέιντον Σάντσο ENGLAND, SATURDAY, APRIL 2, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την έντονη αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους σε προπόνηση της ομάδας.

Ακολούθησαν δημόσιες τοποθετήσεις και από τους δύο οι οποίες βάρυναν ακόμα περισσότερο το κλίμα και πλέον σύμφωνα με το ESPN ο Άγγλος μεσοεπιθετικός καλείται να κάνει το πρώτο βήμα αν θέλει να επιστρέψει στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο Έρικ Τεν Χαχ θέλει ο Σάντσο να ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλα τα μέλη της Γιουνάιτεντ για τη συμπεριφορά του και μόνο τότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, ο αγγλικός τύπος αναφέρει πως ο Σάντσο όχι μόνο δεν προπονείται αλλά δεν τρώει κιόλας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού του συλλόγου.

Ο Σάντσο έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή πως δεν πρόκειται να κάνει τέτοια υποχώρηση καθώς θεωρεί πως έχει όλο το δίκιο με το μέρος του, κάτι με το οποίο συμφωνούν και αρκετοί ποδοσφαιριστές των "κόκκινων διαβόλων".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τ' όνομα Κλάιφερτ ξανά στην Μπάρτσα με επαγγελματικό συμβόλαιο: Αυτό είναι το wonderkid γιος του Ολλανδού

Ο Κέιν άφησε το γήπεδο και πήγε για μπίρες στο μεγαλύτερο λαϊκό πανηγύρι του κόσμου

Βγήκε η σκούπα στην Τσέλσι! Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση από την ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK