Μάντσεστερ Σίτι: Μετά τον Χάλαντ, κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με τον "αρχιτέκτονα" της επιτυχίας

Συζητήσεις με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για την ανανέωση του συμβόλαίου του μέχρι το 2027 θέλει να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola celebrates with players after winning the UEFA Super Cup Final soccer match between Manchester City and Sevilla at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Wednesday, Aug. 16, 2023. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μέχρι το 2025 υπέγραψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Μάντσεστερ Σίτι αλλά σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα ετοιμάζει και νέα κίνηση.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των "Πολιτών" εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά στα γραφεία της τον Πεπ προκειμένου να συζητήσουν την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2027.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας, με αποκορύφωμα το τρεμπλ της περασμένης σεζόν, κάτι που κάνει τους ιθύνοντες της ομάδας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την παραμονή του.

Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Πεπ να βρίσκεται στα ραντάρ της εθνικής Αγγλίας για το καλοκαίρι του 2025 όταν εκπνέει η τωρινή του συμφωνία με την Σίτι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτές είναι οι δύο επιλογές που εξετάζει ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Ρεάλ: Ο Μόντριτς είπε όλη την αλήθεια αναφορικά με το μέλλον του μετά τις φήμες

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ρεάλ: Μετά τον Βινίσιους "έδεσε" κι άλλο μεγάλο αστέρι της με ρήτρα μαμούθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK