Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Έκπληξη! Με "ψίχουλα" μπορεί κάποιος να πάρει τον Μπερνάρντο από τους "Πολίτες"

Μόλις στα 58.000.000 ευρώ κυμαίνεται η ρήτρα αποδέσμευσης του Μπερνάρντο Σίλβα στο νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε με την Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester City's Bernardo Silva shoots to score from the penalty spot during the English FA Community Shield final soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 6, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μπερνάρντο Σίλβα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Το μπαμ με την παραμονή του Μπερνάρντο Σίλβα κατάφερε να ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής τόσο από την Μπαρτσελόνα όσο και από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπερνάρντο αναμένεται να λαμβάνει με το νέο του συμβόλαιο ένα ποσό λίγο πάνω από τα 15.000.000 ευρώ ετησίως με τη ρήτρα αποδέσμευσής του πάντως μόνο απλησίαστη να μην είναι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ματέο Μορέτο, όποια ομάδα θέλει μπορεί να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από το ερχόμενο καλοκαίρι αντί του ποσού των 58.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι σε κρούσεις που είχε τόσο από την Μπαρτσελόνα όσο και από την Παρί Σεν Ζερμέν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 για την πώληση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλατασαράι, μεταγραφές: Τρελαίνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ολοκληρώνοντας άλλο ένα κορυφαίο deal

Η άμεση απάντηση του Μπενζεμά στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Συμφωνία Βλαχοδήμου με Γιουνάιτεντ, το ποσό που πρέπει να πάρει η Μπενφίκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK