Μπάγερν: Ο Τούχελ άφησε στην αναμονή τον Μανέ και το σίριαλ συνεχίζεται

Για την παραμονή του Σαντιό Μανέ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ο Τόμας Τούχελ, λέγοντας πως όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια.

Bayern's Sadio Mane sits on the bench before the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Σαντιό Μανέ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Σαντιό Μανέ στη Μπάγερν Μονάχου παρά το γεγονός πως ο Σενεγαλέζος έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον 30χρονο εξτρέμ να βρίσκεται προς πώληση προκειμένου να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρι Κέιν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, μίλησε για τον Μανέ, λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής του έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα αλλά τιποτα δεν είναι σίγουρο καθώς βρισκόμαστε μόλις στις αρχές της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

" Ο Μανέ θέλει να παραμείνει και το σεβόμαστε αυτό. Αλλά είναι μόνο η πρώτη μέρα των προπονήσεων εν όψει της νέας σεζόν και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Σαντιό γνωρίζει την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα αυτή τη στιγμή"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τονάλι, Νιουκάστλ: Ο Ιταλός δεν πήγε και τόσο χαρούμενος στην πρώτη του προπόνηση

Ποιος Χάμιλτον; Σε εστιατόριο με γνωστό NBAer εθεάθη η Σακίρα και οι φήμες οργιάζουν

Μπάγερν και άλλα δύο μεγαθήρια "παλεύουν" για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK