Ο Λουκάκου δεν απάντησε στις κλήσεις της Ίντερ και τώρα μπήκε στην αναμονή από παντού

Στο "περίμενε" είναι ο Ρομέλου Λουκάκου καθώς η Ίντερ νευρίασε με τη στάση του ενώ τόσο η Γιουβέντους όσο και η Αλ Χιλάλ έχουν άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Inter Milan's Romelu Lukaku gestures during the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, June 10, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ AP

Όλο και μπερδεύονται τα πράγματα όσο παιρνούν οι μέρες με το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου, ειδικά μετα τη στάση του Βέλγου απέναντι στην Ίντερ, σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι.

Η Ίντερ έχει καταθέσει πρόταση στη Τσέλσι για την αγορά του Βέλγου στράικερ, η οποία, μαζί με τα μπόνους, φτάνει τα 40.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο όμως είναι πρόθυμη να δώσει και η Γιουβέντους, υπό την προϋπόθεση ότι θα πωληθεί ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο Λουκάκου γλυκάθηκε από το ενδιαφέρον της Γιουβέντους με αποτέλεσμα να μην απαντάει τις τελευταίες ημέρες στις κλήσεις της Ίντερ, κάτι που εξόργισε τους νερατζούρι με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τη διεκδίκησή του.

Ενδιαφέρον για τον Βέλγο έχει εκφράσει και η Αλ Χιλάλ, η οποία όμως αυτή τη στιγμή έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς από τη Φούλαμ.

Έτσι, ο Λουκάκου έχει βρεθεί σε αδιεξόδο καθώς η μονή ομάδα που τον ήθελε άμεσα( Ίντερ) έχει αποσυρθεί πλέον από τη διεκδίκησή του, ενώ Γιούβε και Αλ Χιλάλ έχουν άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τονάλι, Νιουκάστλ: Ο Ιταλός δεν πήγε και τόσο χαρούμενος στην πρώτη του προπόνηση

Μπάγερν και άλλα δύο μεγαθήρια "παλεύουν" για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

Τρελό! Παρα τα σενάρια, μόνο αυτή η ομάδα ενδιαφέρεται για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK