Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Οι "Πολίτες" δεν σταματούν να ενισχύονται, κλείδωσε το deal των 60 εκατ.

Θετική αναμένεται να είναι η απάντηση της Γουλβς στη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Ματέους Νούνιες.

Manchester City's head coach Pep Guardiola celebrates after Manchester City's Julian Alvarez scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 19, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής κινείται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών η Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με την ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ολοκληρώνει άμεσα το deal με την Γουλβς για την απόκτηση του Ματέους Νούνιες.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως οι "Πολίτες" κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση, ύψους 60.000.000 ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ποσό το οποίο δεν μπορούν να αρνηθούν οι "Λύκοι".

Θυμίζουμε πως η Σίτι έκανε δικό της τις προηγούμενες ημέρες και τον Ζερεμί Ντοκού, ενώ κυνήγησε και την περίπτωση Πακετά χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς η Γουέστ Χαμ ζήτησε περίπου 100.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Φέλιξ: Πρώην ομάδα του έκανε μπάσιμο για τον δανεισμό του αλλά ο Πορτογάλος έχει έναν στόχο

Ακραίο! Η Ρόμα ολοκληρώνει μία από τις βόμβες του καλοκαιριού σχεδόν... τσάμπα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK