Μάριο Γκέτσε: Από τα αζήτητα, ξανά στη λίστα της Γερμανίας πέντε χρόνια μετά

Με τον Μάριο Γκέτσε στην αποστολή της θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Πριν πέντε χρόνια καταγράφτηκε η τελευταία συμμετοχή του Γκέτσε με το εθνόσημο στο στήθος.

PSV's Mario Gotze gestures during the Europa Conference League, round of 8, first leg soccer match between Leicester City and PSV at King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, April 7, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μάριο Γκέτσε με την φανέλα της Αϊντχόφεν στην αναμέτρηση κόντρα στη Λέστερ για το Uefa Conference League AP

Στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, βρίσκεται ο νυν άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάριο Γκέτσε και πρέπει να πάμε πολλές διοργανώσεις πίσω για να βρούμε τη τελευταία του συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος πλέον, χρυσός σκόρερ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία, τελευταία φορά που βρισκόταν στις κλήσεις του Ομοσπονδιακου τεχνικού ήταν πριν από πέντε χρόνια.

Πρέπει να πάμε στις 14 Νοεμβρίου του 2017 και στο φιλικό της Γερμανίας με τη Γαλλία, για να δούμε τον Γκέτσε να φοράει το εθνόσημο, αναμέτρηση στην οποία μάλιστα είχε μοιράσει και μία ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Champions League: Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ντρίμπλες στους ομίλους

Άρσεναλ: Φάε σπίτι σου πριν πας στο Emirates, από "χρυσό" τα σάντουιτς του γηπέδου

Παρί: Ραντεβού με τον "Mr. 130.000.000 ευρώ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK