Μάρκους Τουράμ: Απόλυτη πανευρωπαϊκή μάχη για την υπογραφή του

Μία από τις σημαντικότερες υπογραφές ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι αυτή που θα βάλει ο Μάρκους Τουράμ το καλοκαίρι.

Moenchengladbach's Marcus Thuram celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayern Munich at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μάρκους Τουράμ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το μόνο δεδομένο στην ιστορία του Μάρκους Τουράμ, γιου του θρύλου Λιλιάν, είναι πως θα φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γκλάντμπαχ. Το πού θα καταλήξει αποτελεί μυστήριο, καθώς στο κατόπι του βάσει δημοσιευμάτων βρίσκεται η... μισή Ευρώπη με "τιτάνες" της στρογγυλής θέας να διεκδικούν την υπογραφή του.

Οι εκπρόσωποι του Γάλλου επιθετικού έχοντας ελεύθερο έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή παίζουν μπάλα σε ελεύθερο γήπεδο. Σύμφωνα με την Mundodeportivo ο 25χρονος τελευταία προτάθηκε και στην Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης έχει περάσει από τις καταλανικές ακαδημίες όταν αγωνιζόταν ο πατέρας του στην Βαρκελώνη.

Από εκεί και πέρα, όμως, η μάχη για τον Τουράμ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς φέρονται να τον διεκδικούν: Γιουβέντους, Ατλέτικο, Γιουνάιτεντ, Παρί και Τσέλσι. Λογικό εάν αναλογιστεί κανείς πως ο παίκτης μετράει φέτος 23 συμμετοχές με 14 γκολ και 4 ασίστ. Ο Τουράμ κατά κύριο λόγο παίζει έξω αριστερά, αλλά μπορεί να δώσει βοήθεια και στις άλλες δύο θέσεις της επίθεσης.

Η Γκλάντμπαχ τον είχε αγοράσει το 2019 από την Γκινγκάμπ με 9.000.000 ευρώ. Χρυσή τομή για να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών δεν βρέθηκε, οπότε το καλοκαίρι πάμε για μία από τις σημαντικότερες υπογραφές ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: 2-7-2 με Ντοναρούμα παγκότερμα; Αυτά έλεγε κάποτε ο υποψήφιος προπονητής

Τσέλσι: Τρομακτικό πρωτοσέλιδο για τον Πότερ που δείχνει την αρρώστια στο άθλημα

Λίβερπουλ: Γκβάρντιολ; Άλλος είναι ο αριστεροπόδαρος στόπερ που θέλει ο Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK