Μαρόκο, η εθνική ομάδα που ήθελε να κάνει "μεταγραφή" πέντε μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Δημοσίευμα στην Ισπανία υποστηρίζει πως η εθνική Μαρόκου επιχείρησε να καλύψει το κενό του Αμίν Χαρίτ με περίεργο τρόπο μόλις πέντε μέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ.

AC Milan's Brahim Diaz controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Μπραχίμ Ντίαζ στο στόχαστρο του Μαρόκου AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Αμίν Χαρίτ τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς της Μαρσέιγ πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στην εθνική Μαρόκου σήμανε συναγερμός, καθώς ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας βγήκε off από τη μεγάλη διοργάνωση.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η MARCA σε σχετικό δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας της εν λόγω χώρας δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και επιχείρησαν να καλύψουν το κενό με... μεταγραφή.

Οι αξιωματούχοι του Μαρόκου πλησίασαν τον Μπραχίμ Ντίαζ ο οποίος είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά παίζει δανεικός στην Μίλαν, για να τον πείσουν να παίξει στο Μουντιάλ μαζί τους. Ο 23χρονος έχει καταγωγή από το Μαρόκο από την πλευρά του πατέρα του και σύμφωνα με τους Ισπανούς νομικά μπορούσε να κάνει την αλλαγή έστω κι αν έχει παίξει με όλες τις ομάδες της Ισπανίας.

Ωστόσο, επειδή ο χρόνος πίεζε ο Μπραχίμ αρνήθηκε την πρόταση, χωρίς όμως να κλείσει την πόρτα όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα. Παράλληλα, βέβαια, στην Ιβηρική Χερσόνησο τονίζουν ότι ο Ντιάζ θα κάνει την προσπάθειά του να μπει στην εθνική Ισπανίας σε μία από τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ο Χάλαντ απέρριψε την κλεισμένη συμφωνία με την Νάπολι

Ο Ρονάλντο "δίκασε" τους Γκλέιζερ και η Γιουνάιτεντ κατέβασε Tweet για την Black Friday

Στο Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τον Αλέγκρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK