Ο Ρονάλντο "δίκασε" τους Γκλέιζερ και η Γιουνάιτεντ κατέβασε Tweet για την Black Friday

Ο Ρονάλντο στη μεγάλη του συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν είπε πως η Μάντσεστερ είναι ένα κλαμπ μάρκετινγκ και αργότερα η Γιουνάιτεντ κατέβασε Tweet για την Black Friday.

Cristiano Ronaldo walks on the pitch during a Portugal soccer team training in Oeiras, outside Lisbon, Monday, Nov. 14, 2022. Portugal will play Nigeria Thursday in a friendly match in Lisbon before departing to Qatar on Friday for the World Cup. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Σε ένα από τα πολλά αποσπάσματα που έχουν κυκλοφορήσει από τη συνέντευξη του Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στην οικογένεια Γκλέιζερ.

Μεταξύ άλλων ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε πως έχει να δει τους ιδιοκτήτες από το 2021 και πως η οικογένεια των Αμερικανών ενδιαφέρεται μόνο για το μάρκετινγκ και όχι για το αθλητικό κομμάτι της ομάδας.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα ανέβηκε την Δεύτερα (14/11) κάπου στις 22:00 και στις 22:21 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πόσταρε στο Twitter για την επικείμενη Black Friday.

Αυτό που εντόπισαν οι χρηστές του Twitter είναι πως όταν άρχισε να παίρνει έκταση η τοποθέτηση του Ρονάλντο για τα περί μάρκετινγκ, ξαφνικά το Tweet της Γιουνάιτεντ εξαφανίστηκε!

Δείτε το σχετικό σημείο

Διαβάστε περισσότερα

Πορτογαλία: Ο τοξικός χαιρετισμός Ρονάλντο - Μπρούνο Φερνάντες

Λίβερπουλ: Η απάντηση του Γκουντογκάν για την προοπτική της μετακίνησής του στο Άνφιλντ

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ακύρωσε τις διακοπές του για να διώξει τον Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK