Μαυροπάνος: Όλο και πιο κοντά στο όνειρο της PL, αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του κορυφαία ομάδα της Serie A

Μόνο η Γουέστ Χαμ είναι στο κόλπο για την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου καθώς η Ίντερ, παρά το ενδιαφέρον, αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του.

Stuttgart's Sasa Kalajdzic, left, celebrates with Stuttgart's Konstantinos Mavropanos after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Stuttgart, at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Michael Probst )
Ο Ντίνος Μαυροπάνος (AP PHOTO/MICHAEL PROBST )

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Ντίνου Μαυροπάνου καθώς έπειτα από την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Στουτγάρδης μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που χτύπησαν την πόρτα της γερμανικής ομάδας για την απόκτησή του.

Πιο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται πως έχει εκδηλώσει η Γουέστ Χαμ, η οποία σύμφωνα με ανάρτηση του Φλόριαν Πλέτενμπεργκ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Στουτγάρδη και αναμένεται άμεσα να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος, οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας για τον ποδοσφαιριστή κυμαίνονται περίπου στα 25.000.000 ευρώ, ποσό που είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οι Άγγλοι.

Ψηλά στη λίστα της φέρεται πως είχε τον ποδοσφαιριστή και η Ίντερ χωρίς όμως να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει σε επίσημες συζητήσεις με την ομάδα του Μαυροπάνου.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη από το περασμένο καλοκαίρι όταν και η γερμανική ομάδα τον έκανε δικό της αντί του ποσού των 3.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Μετά τον Ζόμερ, η Ίντερ κινείται και για άλλον ενδεκαδάτο του Τούχελ

Η Άρσεναλ προχωράει σε κίνηση - ματ με μεγάλο αστέρι της για να προλάβει τους μνηστήρες

Γουόλκοτ: Οδεύει προς την...συνταξιοδότηση, ο λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK