Μεγαθήριο μπήκε στη διεκδίκηση του Ντέκλαν Ράις, "τρέμουν" Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Στο μικροσκόπιο κορυφαίας ομάδας που όταν αποφασίζει να κάνει μεγάλη μεταγραφή συνήθως το πετυχαίνει μπήκε ο Ντέκλαν Ράις.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Ο Ντέκλαν Ράις είναι εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Premier League, αρχηγός της Γουέστ Χαμ και στέλεχος της εθνικής Αγγλίας. Η φανέλα των Σφυριών δεν τον χωράει πλέον και μήνες τώρα πλανάται πάνω από το Λονδίνο ένα μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά στο μέλλον του.

Ήδη γίνεται μεγάλος ντόρος σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρονται να έχουν για τον 24χρονο μέσο οι Άρσεναλ - Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες, μάλιστα, παρουσιάζονται έτοιμες να σπάσουν το φράγμα των 100.000.000 ευρώ για χάρη του Άγγλου.

Ωστόσο, δεν παίζουν μπάλα μόνες. Στο κόλπο λέγεται πως μπαίνει ένας τεράστιος ευρωπαϊκός σύλλογος που όταν αποφασίσει να απλώσει χρήμα στο τραπέζι το κάνει και με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Η αυτοκρατορία αυτή γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο πώς να χειριστεί τέτοιες υποθέσεις κι έχει αποδείξει ότι δεν κάνει κινήσεις στην τύχη ούτε για να εντυπωσιάσει.

Από την περιγραφή για τους μυημένους είναι εύκολο να καταλάβουν ότι η Μπάγερν Μονάχου κάνει παιχνίδι...

Σύμφωνα με την BILD, λοιπόν, οι Τούχελ - Σαλιχάμιτζιτς αναζητούν έναν χαφ κορυφαίου επιπέδου και θεωρούν πως ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ ταιριάζει στο μοντέλο αυτό. Να σημειωθεί πως οι Λονδρέζοι παρότι το συμβόλαιο του κάπτεν εκπνέει το 2024 δεν παραδίδουν τα όπλα και απαιτούν πάρα πολλά εκατομμύρια για να δώσουν το ΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

Η Μπαρτσελόνα τον είχε για "τελειωμένο", αυτός άλλαξε γνώμη και θα δουλέψει παρέα με τον Ντέκο

Σίτι - Ρεάλ: Διέσυρε την ομάδα του Αντσελότι και τον ρώτησαν εάν θα πάει στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK