Σίτι - Ρεάλ: Διέσυρε την ομάδα του Αντσελότι και τον ρώτησαν εάν θα πάει στην Παρί

Παίκτης της Σίτι που έκανε παπάδες κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε σε γαλλικό Μέσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί.

Manchester City's Bernardo Silva celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Manchester City and Real Madrid at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, May 17, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μπερνάρντο Σίλβα AP PHOTO/JON SUPER

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημιτελικό της Σίτι απέναντι στην Ρεάλ. Ο Πορτογάλος στο πρώτο ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Μαδριλένων και από το 23' έως το 37' σκόραρε δύο φορές κι απείλησε άλλες τόσες. Το μέλλον του Σίλβα, πάντως, στο Μάντσεστερ είναι θολό.

Το συμβόλαιό του μπορεί να εκπνέει το 2025, αλλά πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται όσον αφορά στην επόμενη ομάδα του. Στο ρεπορτάζ κυριαρχεί το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, αλλά πρόσφατα προέκυψε -βάσει φημολογίας πάντα- κι αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά από την πρόκριση στον τελικό του Champions League, λοιπόν, το RMC εκ Γαλλίας ρώτησε τον 28χρονο για το μέλλον του: "Το πλάνο μου είναι να τελειώσω καλά τη σεζόν, να κερδίσω την Premier League και μετά τους δύο τελικούς. Έπειτα, το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει" απάντησε αινιγματικά ο Σίλβα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

Σίτι - Ρεάλ: Ηγέτης της Βασίλισσας ζητάει δημόσια παραμονή του Κάρλο Αντσελότι

Αζάρ: Βρέθηκε ομάδα για να τον πάρει από την Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK