Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

Αισιόδοξος πως θα παραμείνει στη θέση του μετά από τη συντριβή στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάστηκε ο Αντσελότι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η διοίκηση Πέρεθ στην Ρεάλ Μαδρίτης θα απολύσει τον Κάρλο Αντσελότι στο τέλος της φετινής σεζόν. Η πρώην πλέον κάτοχος του Champions League γνώρισε βαριά ήττα από την Σίτι (4-0) και στ' αποδυτήρια χτύπησε συναγερμός.

Ο Καρλέτο, πάντως, είναι αισιόδοξος και στις πρώτες του δηλώσεις χρησιμοποίησε τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ προ μερικών εβδομάδων που αφορούσαν παραμονή του Ιταλού θρύλου στον πάγκο της Βασίλισσας.

"Κανείς δεν με αμφισβητεί. Πιστεύω πως ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος πριν από 15 μέρες. Αυτό ήταν ένα βήμα για να βελτιωθούμε τον επόμενο χρόνο. Την ερχόμενη σεζόν εδώ θα είμαι για να παλέψω να κερδίσω άλλο ένα Champions League".

Πράγματι, ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν είχε αφήσει καμία αμφιβολία περί παραμονής ή όχι του Αντσελότι στην πρωτεύουσα. Η έντονη φημολογία περί διαζύγιου άρχισε όπως ήταν λογικό εξαιτίας του αποτελέσματος και της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στο Έτιχαντ.

Διαβάστε περισσότερα

Αζάρ: Βρέθηκε ομάδα για να τον πάρει από την Ρεάλ

Νιούκαστλ: Αν μπει UCL, κινείται για παίκτη 100 εκατ.

Ρεάλ: Η Μπάγερν "χαλάει" τα σχέδια του Πέρεθ για το αριστερό μπακ

News 24/7

24MEDIA NETWORK