Μέσι: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι του στόχοι που επηρεάζουν το μέλλον του

Να αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θέλει ο Λιονέλ Μέσι προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος εν όψει του Copa America του 2024.

PSG's Lionel Messi reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον του Λιονέλ Μέσι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς παρόλο που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της OIe, μεγάλος στόχος του Μέσι είναι να συμμετάσχει στο Champions League και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μέσι έχει ως μεγάλο στόχο να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση εν όψει του Copa America του 2024.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με όσα λέειι η Ole, μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αργεντινό σταρ, καθώς το ενδιαφέρον τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και των Αλ Ιτιχάντ και Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τεν Χαχ: Πρώην ποδοσφαιριστής του αποκάλυψε "τρελή" τακτική του που τους ανέβασε κατηγορία

Σίτι: Χάλαντ και Γκρίλις έδωσαν το "όσκαρ του απατεώνα" στον Ρούμπεν Ντίαζ

Τσέλσι: MLS, Γιουνάιτεντ ή επιστροφή στα παλιά για τον "Κάπτεν Αμέρικα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK