Τσέλσι: MLS, Γιουνάιτεντ ή επιστροφή στα παλιά για τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Τρεις ομάδες του MLS εξετάζουν την περίπτωση του Κρίστιαν Πούλισικ, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ και των Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Christian Pulisic of the United States attends a press conference before a training session at Al-Gharafa SC Stadium, in Doha, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Ashley Landis)
Ο Κρίστιαν Πούλισικ σε συνέντευξη Τύπου AP

Τους τελευταίους του μήνες με τη φανέλα της Τσελσι φέρεται πως διανύει ο Κρίστιαν Πούλισικ καθώς οι πολλές επιλογές των "μπλε" πλέον στη συγκεκριμένη θέση μειώνουν τις πιθανότητες παραμονής του.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε ομάδες της Premier League να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του για το ερχόμενο καλοκαίρι και να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το 2024 ώστε να τον αποκτήσουν με όσο το δυνατόν πιο προσιτή τιμή.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το ESPN, στα ραντάρ τους πλέον έχουν τον ποδοσφαιριστή 3 ομάδες του MLS αλλά και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι απαιτήσεις της Τσέλσι, η οποία πάντως "καίγεται" για έσοδα καθώς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δαπάνησε πάνω από 360.000.000 ευρώ μόνο σε αγορές ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε Περισσότερα

Αζάρ: Η Ρεάλ και ο... Κρόος τον οδήγησαν στην αποχώρησή από το Βέλγιο

Κόντε: Φεύγει από την Τότεναμ και βρίσκεται αναμέσα σε δύο "μεγαθήρια"

Πεπ: Αυτόν θέλει για αντι-Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK