Τεν Χαχ: Πρώην ποδοσφαιριστής του αποκάλυψε "τρελή" τακτική του που τους ανέβασε κατηγορία

Μία ιστορία από το μακρινό 2012 με πρωταγωνιστή τον Έρικ Τεν Χαχ έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Στζόερντ Όβεργκουρ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Μία ιστορία από τους πρώτους προπονητικούς προορισμούς του Έρικ Τεν Χαχ και πιο συγκεκριμένα από το 2012 και τη θητεία του στους Go Eagles έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τότε παίκτης της ομάδας, Στζόερντ Όβεργκουρ.

Ο 34χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως ο Έρικ Τεν Χαχ χρησιμοποιούσε ιδιαίτερες τακτικές στην ομάδα οι οποίες πολλές φορές προξενούσαν απορία στους ποδοσφαιριστές. Μία από αυτές διηγήθηκε ο Όβεργκουρ σε συνέντευξη του στην SUN.

"...Μας έβαζε να παίζουμε 11 εναντίον 0. Στην αρχή όλοι είχαμε απορίες για το τι κάνει. Δεν το έκανε μία φορά. Το έκανε συνέχεια. Στο τέλος της χρονιάς είχαμε καταλάβει ότι αποδίδει και ανεβήκαμε κατηγορία..."

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως η συγκεκριμένη τακτική που εφάρμοσε ο Ολλανδός προπονητής τους βοήθησε να έχουν καλύτερες σχέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Χάλαντ και Γκρίλις έδωσαν το όσκαρ του απατεώνα στον Ρούμπεν Ντίαζ

Τσέλσι: MLS, Γιουνάιτεντ ή επιστροφή στα παλιά για τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Ατλέτικο: Βρήκε το νέο πρότζεκτ "Λουίς Σουάρες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK