Μέσι: Χαμός! Κελαϊφί και Κάμπος χαιρέτησαν τους πάντες εκτός από τον Λίο

Στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν οι Νασέρ Αλ Κελαίφί και Λουίς Κάμπος και απέφυγαν επιδεικτικά να χαιρετήσουν τον Λιονέλ Μέσι.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Σε αδιέξοδο φέρεται πως έχουν οδηγηθεί οι διαπραγματεύσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση του συμβολαίο με ένα βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας να επιβεβαιώνει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα απαθανατίζεται ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μαζί με τον Λουίς Κάμπος να συνομιλούν χαιρετώντας τους ποδοσφαιρίστες που εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος χαιρετάει τον Εμπαπέ αλλά όταν βλέπει πως εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι γυρνάει πλάτη και την ίδια στιγμή ο Λουίς Κάμπος κατεβάζει το κεφάλι του.

Πάντως, στο βίντεο φαίνεται πως ούτε ο Αργεντίνος σταρ ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να συνομιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας.

Θυμίζουμε, πως ο Λίο φέρεται πως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην Βαρκελώνη, με τους φίλους της Μπαρτσελόνα να τον αποθεώνουν με κάθε ευκαιρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ απέρριψε τεράστια πρόταση για ενδεκαδάτο άσο

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει και τον... Ιταλό του

Μουρίνιο: "Γείωσε" τον Κασάνο μετά τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK