Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ απέρριψε τεράστια πρόταση για ενδεκαδάτο άσο

Πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ της Νιούκαστλ για την απόκτηση του Σκοτ ΜακΤόμινεί φέρεται πως απέρριψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με την SUN.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

΄Ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας αρνήθηκε να παραχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Έρικ Τεν Χαχ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" φέρεται πως απέρριψαν πρόταση ύψους 50.000.000 από τη Νιούκαστλ για την πώληση του Σκοτ Μακτόμινεί.

Ο Σκωτσέζος είναι παιδί των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Τεν Χαχ πιστεύει στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως το μέλλον του είναι συνδεδεμένο με την ομάδα γι' αυτό και αιτήθηκε την παραμονή του.

Το συμβόλαιο του ΜακΤόμινεϊ με την Γιουνάιτεντ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Νιούκαστλ πάντως να μην αναμένεται να "παραδώσει τα όπλα".

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Μπέλι βγάζει την "σκούπα", προς πώληση δύο από τα "παιδιά" της

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει και τον... Ιταλό του

Γιουβέντους: Καθυστερεί την ανανεώση "αστεριού" της που "γλυκοκοιτάζει" Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK