Μέσι: Η Παρί πληρώνει μέσω... Instagram το "αντίο" του Λίο

Μαζικά unfollow στους επίσημους λογαριασμούς της Παρί Σεν Ζερμέν μοιράζουν οπαδοί του Λιονέλ Μέσι μετά από την αποχώρηση του Αργεντίνου.

PSG's Lionel Messi reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Κλερμόν, με πολλούς από φιλάθλους της μάλιστα να τον αποδοκιμάζουν.

Η μεταγραφή του Αργεντίνου στην Παρί το καλοκαίρι του 2021 μπορεί να μην πέτυχε αλλά έκανε ακόμα πιο διάσημη την ομάδα στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Δείγμα αυτού ήταν η ραγδαία άνοδος στον αριθμό ακολούθων της Παρί στο Instagram, οι οποίοι σίγα σιγά λένε μαζί με τον Μέσι "αντίο" στους Γάλλους, δείγμα της επιρροής του Αργεντίνου σταρ.

Έτσι, μόλις λίγες ώρες μετά από τη τελευταία παράσταση του Μέσι με τους Γάλλους, η Παρί έχασε σχεδόν 600.000 ακόλουθους από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Μίλαν: Αυτό είναι το φαβορί για αντί - Ζλάταν

Μουρίνιο: Η χειρονομία προς τους οπαδούς "έσβησε" όλα τα σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK