Μέσι: Καθυστερεί η ανανέωση με την Παρί και συγκεκριμένη ομάδα γίνεται φαβορί για τον Αργεντινό

Δεν ήταν θέμα χρόνου η ανανέωση του συμβολαίου του Λίο Μέσι με την Παρί και δημοσιεύματα τον θέλουν ν' αλλάξει ήπειρο.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Συναντήθηκε ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να συζητήσουν αναφορικά με την προοπτική της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά συμφωνία δεν προέκυψε.

Στο μόνο που συμφώνησαν ήταν πως θα τα ξαναπούν στο μέλλον. Επειδή, λοιπόν, το θέμα πάει πίσω κυκλοφορούν εκ νέου δημοσιεύματα που δεν τα βλέπουν και τόσο ρόδινα τα πράγματα στο θέμα Μέσι - Παρί.

Συγκεκριμένα, η Equipe (αναπαράγει η Daily Mail) αναφέρει ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει προβάδισμα στην απόκτηση του Αργεντινού.

Η ομάδα του MLS διοικείται από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ ο Αργεντινός και η οικογένειά του φέρονται θετικοί στη μετακόμιση στις ΗΠΑ, καθώς ο Μέσι έχει και σπίτι στην περιοχή του Μαϊάμι και απολαμβάνει εκεί τις διακοπές του. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τ' όνομα του Λιό συνδέεται με το κλαμπ που τρέχει ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι συμβόλαιο: Ο πατέρας του Λίο τα είπε με την Παρί και αποφάσισαν να τα ξαναπούν

Η Μίλαν καιγόταν για πορτιέρε κι τον έκλεισε για το καλοκαίρι

Ρεάλ: Η μεγάλη ανακοίνωση του Αντσελότι για τον Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK