Μέσι: "Κόβουν" την ανάσα τα πλάνα από τη γαζωμένη με σφαίρες τζαμαρία

Σοκάρουν τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από το μαγαζί της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα, μετά από την επίθεση που σημειώθηκε από άγνωστους δράστες.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Στόχος από αγνώστους έγινε σούπερ μάρκετ στην περιοχή Ροζάριο που ανήκει στην Αντονέλα Ροκούτσο, τη γυναίκα του Λιονέλ Μέσι.

Οι δράστες έφτασαν έξω από το μαγαζί τα ξημερώματα και έριξαν 14 σφαίρες στο κατάστημα, προκαλώντας τον τρόμο στην περιοχή.

Μάλιστα, άφησαν και ένα απειλητικό σημείωμα προς τον Λιονέλ Μέσι, γραμμένο σε ένα τσουβάλι με κάρβουνο στο οποίο έλεγαν "Μέσι σε περιμένουμε. Ο Χαβκίν είναι και αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατεύσει".

Το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά από το συμβάν έχει δει ένα βίντεο - σοκ το οποίο δείχνει τις ζημιές που έχουν προκληθεί στη τζαμαρία του μαγαζιού από τους δράστες με τα σημάδια από τις σφαίρες να είναι κάτι παραπάνω από φανερά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

Τσέλσι: Ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον έκανε τρελή αποκάλυψη για τα τηλεφωνήματα των "Μπλε"

Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

News 24/7

24MEDIA NETWORK