Μέσι: Ο διαιτητής του Ολλανδία - Αργεντινή του είχε δώσει κάρτα επειδή τίμησε το είδωλό του

Μία ιστορία από το 2020, μεταξύ του διαιτητή της αναμέτρησης Ματέο Λαόθ και του Λιονέλ Μέσι, έχει δει το φως της δημοσιότητας, όταν ο Ισπανός διαιτητής τιμώρησε τον Αργεντίνο επειδή τίμησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Έναν παλιό του γνώριμο από την παρουσία του στα ισπανικά γήπεδα θα συναντήσει ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ολλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ο λόγος για τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Ματέο Λαόθ ο οποίος το 2020 είχε τιμωρήσει τον Λιονέλ Μέσι για ένα λόγο που συζητήθηκε ιδιαίτερα από τον ισπανικό Τύπο εκείνο το διάστημα.

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Λιονέλ Μέσι, μετά από γκολ του, θέλησε να τιμήσει το είδωλο του βγάζοντας τη φανέλα του και δείχνοντας το 10 της Νιούελς Ολντ Μπόις του Ντιεγκίτο από τη σεζόν 1993/1994.

Ο Λαόθ τότε τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Μέσι γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες του κοινού που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτογαλία: Αποκάλυψη Σάντος για Ρονάλντο και απόλυτη προστασία

Οζίλ: Βγήκε μπροστά και έριξε "βόμβες" υποστηρίξης στον Ρονάλντο

Μπέλιγχαμ: Ο Ρομάνο "τιτίβισε" ανατρεπτικά για όσα γράφονται για τον Άγγλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK