Οζίλ: Βγήκε μπροστά και έριξε "βόμβες" υποστηρίξης στον Ρονάλντο

Τη στήριξη του προς το πρόσωπο του Ρονάλντο έδειξε ο Οζίλ μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal, right, hugs teammate Mesut Ozil from Germany after scoring against Valencia during their La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid Saturday, Dec. 4, 2010.  (AP Photo/Victor R. Caivano)
Οζίλ και Ρονάλντο μαζί στην Ρεάλ (AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO)

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να υποστηρίξει ο πρώην συμπαίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Οζίλ με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος μέσος της Μπασάκσεχιρ έδειξε φανερά ενοχλημένος από τη στάση των Μέσων Ενημερώσης προς το πρόσωπο του Πορτογάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα γίνονται για τα κλικ και τη δημοσιότητα.

Μάλιστα, καλεί τους πάντες να δείξουν σεβασμό σε αυτά που έχει καταφέρει ο Πορτογάλος στη καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια και θεωρεί πως κανένας από τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών δεν θα μπορέσει να φτάσει τις επιδόσεις του.

"...πραγματικά δε καταλαβαίνω από που προέρχεται όλη αυτή αρνητικότητα από τον Τύπο γύρω από το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα ΜΜΕ προσπαθούν απλώς να κερδίσουν κλικ και οι ειδικοί που δεν έχουν πια καριέρα προσπαθούν απλώς να τραβήξουν την προσοχή με το μεγάλο όνομα του και να προσπαθήσουν να το κάνουν να φαίνεται κακός..."

Δείτε τα tweet του Οζίλ

Διαβάστε Περισσότερα

Μπέλιγχαμ: Ο Ρομάνο "τιτίβισε" ανατρεπτικά για όσα γράφονται για τον Άγγλο

Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Μόνο ο Τζέιμς Μποντ έλειπε από την απίθανη στιγμή της ανταλλαγής της

Μουντιάλ 2022: Ο Βενγκέρ εξήγησε γιατί πρέπει να δούμε άμεσα και άλλο Μουντιάλ χειμώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK