Μπέλιγχαμ: Ο Ρομάνο "τιτίβισε" ανατρεπτικά για όσα γράφονται για τον Άγγλο

Οι τελικές συζητήσεις για την πώληση του Μπέλιγχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ δε θα ξεκινήσουν άμεσα υποστηρίζει ο Ρομάνο.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Τζούντ Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν AP

Δεν έχουν τέλος οι φήμες για τον 19χρονο άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που αυτή την περίοδο εκπροσωπεί την εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Μετά τις φήμες που θέλουν το στενό οικογενειακό κύκλο του Άγγλου να επιθυμεί την μετακίνηση του στη Λίβερπουλ, αλλά και τις ενέργειες του Τζόρνταν Χέντερσον ώστε να τον πείσει να γίνουν συμπαίκτες και σε συλλογικό επίπεδο, έρχεται ένα Tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο που "παγώνει", προς το παρόν τουλάχιστον, τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν σχεδίαζε να μπει σε τελικές συζητήσεις με καμία ομάδα άμεσα παρά τις φήμες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ με τη γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2025 με τις απαιτήσεις της ομάδας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να αγγίζουν τα 150.000.000 ευρώ.

Δείτε το tweet του Ιταλού δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Μόνο ο Τζέιμς Μποντ έλειπε από την απίθανη στιγμή της ανταλλαγής της

Γκονσάλο Ράμος: Κάνει μισό δισεκατομμύριο τα έσοδα της Μπενφίκα μόνο από επιθετικούς

Γιουβέντους - Ατλέτικο: Σχεδιάζουν την τράμπα της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK