Μέσι: Ο Κάμπος του παρουσίασε το πλάνο, τι αποφάσισε

Χωρίς λεπτομέρειες και γεμάτη ασάφειες ήταν η ανάλυση του Λουίς Κάμπος προς τον Λιονέλ Μέσι με αποτέλεσμα να μην πειστεί ο Αργεντινός, Αναμένεται νέα συνάντηση μετά από την επιστροφή του από την Αργεντινή.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μέσι συγκινημένος στο Μεξικό (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Λήγει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι και όλο και έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνομιλιών του ποδοσφαιριστή με την γαλλική ομάδα.

Παλαιότερο δημοσίευμα ανέφερε πως ο Αργεντίνος δεν ζήτησε από τους ιθύνοντες της Παρί το συμβόλαιο του Εμπαπέ αλλά μία ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει το Champions League.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Athletic που αναπαράγει και το FootMercato, ο Μέσι δεν πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος καθώς αυτό ήταν χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες και γεμάτο ασάφειες.

Οι Γάλλοι έχουν πολλές εκκρεμότητες να διευθετήσουν καθώς λήγουν αρκετά συμβόλαια και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές μετά από την κακή φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε πριν από τον αγώνα της Παρί με την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των 16 του Champions League ενώ η επόμενη θα πραγματοποιηθεί μετά από την επιστροφή του Λίο από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αργεντινής.

Πάντως, δεν αποκλείεται η στάση του αργεντίνου σταρ να αλλάξει μετά από την πρόσφατη συμπεριφορά μίας μερίδας οπαδών προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: "Δένει" μέχρι το 2030 πρώην άσο της Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και κινείται για κορυφαίο επιθετικό

Μπαρτσελόνα: Σοκάρει η εικόνα του ποδιού του Λέβα μετά το clasico

News 24/7

24MEDIA NETWORK