Μέσι: Ο Κανέλο ανέβασε ανατρεπτικό βίντεο και έληξε όλα τα σενάρια

Ένα βίντεο από τη κερκίδα που δείχνει τις ντρίπλες του Λιονέλ Μέσι στον Γιόσκο Γκβάρντιολ ανέβασε ο μποξέρ Κανέλο στο Twitter του.

Argentina's Lionel Messi laughs after the World Cup semifinal soccer match between Argentina and Croatia at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 13, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
ο Λιονέλ Μέσι γελάει AP

Τέλος φέρεται να έχει λάβει το θέμα που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στον Κανέλο Αλβάρεζ και τον Λιονέλ Μέσι.

Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μετά την αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό και δείχνει τον Λίο να πατάει μία φανέλα της εθνικής Μεξικού (σ.σ. εντός των αποδυτηρίων).

Μετά τις δημόσιες απειλές του μποξέρ στο Twitter προς τον Αργεντίνο σταρ αλλά και στον κουμπάρο του Σέρχιο Αγκουέρο, ο Μεξικάνος μετάνιωσε και άλλαξε στάση.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο από την κερκίδα που δείχνει την εξέλιξη της φάσης του τρίτου γκολ της Αργεντινής κόντρα στη Κροατία, στο οποίο ο Μέσι "αδειάζει" τον Γκβαρντιόλ και δίνει ασίστ στον Άλβαρεζ.

Δείτε το Tweet του Κανέλο

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Πάρτι στο σπίτι της αδερφής του μετά τον αποκλεισμό

Καμίνσκι: Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει και την Ατλέτικο, λένε στην Ισπανία

Μέσι: Ποια Παρί, Μπάρτσα και MLS; Στη μεγάλη του αγάπη θα επιστρέψει λέει ο Αγκουέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK