Μέσι: Ποια Παρί, Μπάρτσα και MLS; Στη μεγάλη του αγάπη θα επιστρέψει λέει ο Αγκουέρο

Το σενάριο που θέλει τον Μέσι να επιστρέφει άμεσα στην πατρίδα του για χάρη της Νιούελς Ολντ Μπόις, επιβεβαίωσε ο κουμπάρος του, Σέρχιο Αγκουέρο σε εκπομπή.

Argentina's Sergio Aguero, center, embraces teammate Lionel Messi during a Copa America soccer match against Paraguay at the National stadium in Brasilia, Brazil, Monday, June 21, 2021. (AP Photo/Eraldo Peres)
Μέσι και Αγκουέρο παρέα (AP PHOTO/ERALDO PERES)

Μία "βόμβα" για τον επόμενο προορισμό του Λιονέλ Μέσι πέταξε ο κουμπάρος του, Σέρχιο Αγκουέρο σε εκπομπή που βρέθηκε καλεσμένος.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τον σχολιασμό της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Αγκουέρο ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον επόμενο προορισμό του Αργεντίνου μετά το καλοκαίρι.

Αφού αστειεύτηκαν όλοι στην εκπομπή του ESPN λέγοντας πως αν η Αργεντινή κατακτήσει το Μουντιάλ, ο Μέσι είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί από τη δράση, ο δημοσιογράφος Σεμπαστιάν Βινιόλο ανέπτυξε τη δική του θεωρία για τον επόμενο προορισμό του Αργεντίνου, την οποία επιβεβαίωσε ο Αγκουέρο.

Ο Βινιόλο ανέφερε πως ο Αργεντίνος μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, είτε αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ είτε λίγο αργότερα, κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στην Αργεντινή και στην Νιούελς Ολντ Μπόις, ομάδα που αγωνίστηκε μέχρι τα 13 του.

Ο Αγκουέρο όταν άκουσε αυτή τη θεωρία απάντησε "...αυτό είναι κάτι που ξέρω κι εγώ..." φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τα σενάρια για το μέλλον του Αργεντίνου σταρ.

Όλα αυτά την ώρα που η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται διατεθειμένη να κάνει τον Μέσι τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του MLS αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν να του προτείνει την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Η αιτία που απομακρύνει τον Καρίμ από το Κατάρ είναι πιο βαθιά

Μπαρτσελόνα: Θέλει ν' αρπάξει δύο παίκτες του Γκουαρντιόλα

Μουντιάλ 2022, Μακρόν: Μπήκε στα αποδυτήρια του Μαρόκου και αποθέωσε συγκεκριμένο παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK