Νεϊμάρ: Πάρτι στο σπίτι της αδερφής του μετά τον αποκλεισμό

Πάρτι στο σπίτι της αδερφής του στο Σάο Πάολο φέρεται να διοργάνωσε ο Νεϊμάρ σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου της Βραζιλίας που αναπαράγει και η Marca.

Brazil's Neymar pauses during the World Cup quarterfinal soccer match between Croatia and Brazil, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Friday, Dec. 9, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κροατία AP

Έξαλλοι είναι οι Βραζιλιάνοι από τη συμπεριφόρα του σταρ της χώρας τους, Νεϊμάρ λίγες ημέρες μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας από την Κροατία στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, που επικαλείται ρεπορτάζ του Folha de Sao Paolo, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά την προσγείωση της αποστολής στο Σάο Πάολο διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι της αδερφής του με καλεσμένο και τον συμπάικτη του στην εθνική Βραζιλίας, Άντονι.

Ο Νεϊμάρ δεν ήθελε να μαθευτεί το πάρτι γι αυτό και δεν έκανε κάποια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Με το που έγινε η είδηση πολλοί Βραζιλιάνοι κατηγόρησαν τον συμπατριώτη τους για αδιαφορία και υποκρισία, αναφέρει το δημοσίευμα.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν παρευρίσκεται σε πάρτι στο σπίτι της αδερφής του, καθώς κάτι ανάλογο είχε κάνει και παλαιότερα εν μέσω αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Καμίνσκι: Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει και την Ατλέτικο, λένε στην Ισπανία

Αγγλικές σειρήνες για το αστέρι της Νότιας Κορέας

Μέσι: Ποια Παρί, Μπάρτσα και MLS; Στη μεγάλη του αγάπη θα επιστρέψει λέει ο Αγκουέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK