Μέσι: Ούτε που θέλει να βλέπει τον Πολωνό διαιτητή του τελικού

Δύο από τις χειρότερες ήττες της καριέρας του έχει βιώσει ο Μέσι με τον Πολωνό διαιτητή Μαρτσίνιακ του τελικού.

Argentina's Lionel Messi, left, argues with referee Mateu Lahoz during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 9, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Λαόθ συνομιλεί με τον Μέσι AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ (18/12, 17:00).

Μεγάλη κουβέντα έγινε τις προηγούμενες ημέρες για τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση καθώς δεν ήταν λίγες οι διαμαρτυρίες των ομάδων για κάποιες από τις διαιτητικές αποφάσεις που έλαβαν χώρα στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης.

Τελικά την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πολωνός, Σίμον Μαρτσίνιακ με τον οποίο ο Λιονέλ Μέσι μόνο καλό παρελθόν δεν έχει.

Συγκεκριμένα, μπορεί να μην είναι σε έντονη διαμάχη μαζί του όπως συμβαίνει με τον Ισπανό Λαόθ, αλλά ο Αργεντίνος σταρ με τον Μαρτσίνιακ ως διαιτητή έχει υποστεί δύο από τις μεγαλύτερες ήττες της καριέρας του.

Και οι δύο συνέβησαν την αγωνιστική περίοδο 2016/2017. Η πρώτη χρονικά ήταν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον γύρο των 16 του Champions League, όπου η Μπαρτσελόνα συνετρίβη με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, στην ρεβάνς βέβαια ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η δεύτερη ήταν λίγες ημέρες αργότερα και στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για την προημιτελική φάση του Champions League. Εκεί η ομάδα του Λιονέλ Μέσι με τον Μαρτσίνιακ διαιτητή γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 και αποκλείστηκε, λίγες ημέρες αργότερα από τη συνέχεια του θεσμού.

Η τελευταία φορά βέβαια που ο Μαρτσίνιακ σφύριξε ομάδα που αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι, ήταν για την φάση των 16 του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου που η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Αυστραλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυστραλία: Ντου οπαδών στο ντέρμπι της Μελβούρνης, έφαγε κουβά στο κεφάλι τερματοφύλακας

Αυστραλία: Λήψη/ντοκουμέντο από τη συγκλονιστική επίθεση οπαδών της Βίκτορι στον κίπερ της Σίτι

Μπενζεμά: Καλό το "δεν ενδιαφέρομαι", αλλά το τελευταίο story ήταν όλα τα λεφτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK