Μπενζεμά: Καλό το "δεν ενδιαφέρομαι", αλλά το τελευταίο story ήταν όλα τα λεφτά

Ο Μπενζεμά πριν κοιμηθεί έριξε άπειρο λάδι στη φωτιά σε όλα όσα γράφονται για τις σχέσεις του με την εθνική μέσα social media.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, right, speaks with Karim Benzema during a Champions League group A soccer match between Real Madrid and Galatasaray at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Το δίδυμο Ζιντάν - Μπενζεμά διατηρεί άριστες σχέσεις AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Από το πρωί της Παρασκευής (16/12), 48 ώρες πριν από τον τελικό του Μουντιάλ 2022, πολλά σενάρια είδαν το φως σχετικά με τη μία επανάκληση του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας. Γράφτηκε μέχρι και ότι ο Καρίμ εκδιώχθηκε από τους Μπλε εντεχνιέντως γιατί δεν τον θέλει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Αργότερα, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ανέβασε στα social media φωτογραφία του με τη λεζάντα να γράφει "δεν ενδιαφέρομαι". Αυτή η κίνηση ακολούθησε την είδηση που διέρρευσαν οι Γάλλοι και θέλουν τον Ζιντάν να έχει αρνηθεί πρόσκληση της ομοσπονδίας για να παρευρεθεί στον τελικό με την Αργεντινή.

Ούτε ο Μπενζεμά θα βρεθεί εκεί όπως όλα δείχνουν. Ωστόσο, όλα αυτά είχαν και συνέχεια. Στο τελευταίο του στόρι ο Γαλλοαλγερινός ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή που ο Ζιζού του έδινε τη Χρυσή Μπάλα, γράφοντας "καληνύχτα".

Κι αυτό το έχουν εκλάβει όλοι ως μομφή προς την ομοσπονδία της Γαλλίας, επειδή έχει αποφασίσει να πορευτεί με τον Ντεσάμπ, ενώ πριν καιρό η θέση έμοιαζε καπαρωμένη από τον θρυλικό παγκόσμιο πρωταθλητή, Ζινεντίν Ζιντάν.

Δείτε το σχετικό story του Καρίμ

Μπενζεμά: Καλό το "δεν ενδιαφέρομαι", αλλά το τελευταίο story ήταν όλα τα λεφτά

Διαβάστε περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Ο βασιλιάς τρελάθηκε και η πιο πλούσια ομάδα τα σπρώχνει για τον "Κβαραντόνα"

Μιχαΐλοβιτς, θρυλικό: Με πέτρα - ψαλίδι κανόνιζαν τα φάουλ με τον Αντριάνο

Ντόρτμουντ: Ο ατζέντης του Μουκοκό ενεργοποίησε τη βόμβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK