Μπέλιγχαμ: Καλά ο Τζουντ αλλά ο Τζόουμπ πού θα καταλήξει;

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του μικρού αδερφό του Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζόουμπ φέρεται να δείχνουν οι Τότεναμ και Λίβερπουλ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

England's Jude Bellingham reacts in front of referee Wilton Sampaio during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σοκαρισμένος AP

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του ερχόμενου καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται διατεθειμένες να καταθέσουν πρόταση άνω των 100.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ για την απόκτησή του.

Ο Τζουντ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του αλλά δεν είναι το μόνο μέλος της οικογενείας που αναμένεται να απασχολήσει έντονα τον ποδοσφαιρικό πλανήτη το επόμενο διάστημα.

Ο λόγος φυσικά για τον αδερφό του, Τζόουμπ Μπέλιγχαμ ο οποίος στα 17 του χρόνια είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Μπέρμιγχαμ και ήδη έχει προσελκύσει τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Ο Τζόουμπ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του φέρεται πως είναι η Τότεναμ ενώ και η Λίβερπουλ τον έχει στη λίστα της, σύμφωνα με πληροφορίες του TeamTalk.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Μπέρμιγχαμ λήγει το καλοκαίρι του 2024 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 3.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μόντριτς: Τα δύο "εμπόδια' που δυσκολεύουν την ανανέωση του συμβολαίου του

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε στόπερ έκπληξη από τη Γερμανία

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση 107 εκατ. για κορυφαίο σκόρερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK