Μέσι: Στο Παρίσι άμεσα οι εκπρόσωποι του, τι ζητάει ο GOAT

Στο Παρίσι αναμένονται το επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι του Λιονέλ Μέσι προκειμένου να κάνουν τις τελικές συζητήσεις για την ανανέωση του Αργεντίνου.

Argentina's Lionel Messi holds the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον, για το ζήτημα του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι.

Ο Κελαϊφί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αργεντίνο σταρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα σενάρια ήθελαν να υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον, η Παρί παραμένει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του και οι εκπρόσωποι του Αργεντίνου αναμένεται να ταξιδέψουν στο Παρίσι για τις τελικές συζητήσεις μέσα στον μήνα.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποια θα είναι η τελική πρόταση της Παρί για τον GOAT αλλά τα σενάρια θέλουν τον Κελαϊφί να του προσφέρει συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ ο ίδιος ο Μέσι φέρεται να ζήτησε μονοετές από τον Κελαϊφί στη συζήτησή τους, εν μέσω Μουντιάλ.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντίνος σταρ φέρεται να έχει δεχθεί διαστημική πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, κάτι που ο ίδιος προς το παρόν δεν έχει διαψεύσει.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα, Άμραμπατ: Τι έκαναν και "εξόργισαν" την Φιορεντίνα

Μπενφίκα: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε από την Τσέλσι για να παραχωρήσει τον Έντσο

Τρελό! Διαιτητής ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα τι απόφαση πήρε μέσω VAR

News 24/7

24MEDIA NETWORK