Μέσι: Το MLS τρελάθηκε! Επινόησε ειδική φόρμουλα που πληρώνουν οι... πάντες

Την μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στο MLS θέλουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος και σκοπεύουν να διαθέσουν όλες από ένα ποσό προκειμένου να πραγματοποιηθεί.

Μέσι: Το MLS τρελάθηκε! Επινόησε ειδική φόρμουλα που πληρώνουν οι... πάντες
Ο Μέσι με το τρόπαιο COPYRIGHT 2022 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Να δουν τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS θέλουν πάση θυσία οι διοργανωτές και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία πρωτόγνωρη και, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή κίνηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική SPORT, πριν μερικές εβδομαδές πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ όλων των ιδιοκτητών του MLS και αποφασίστηκε να γίνει από κοινού προσπάθεια προκειμένου ο Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Έτσι, όλες οι ομάδες θα διαθέσουν ένα ποσό προκειμένου να καλύψουν το συμβόλαιο του αργεντίνου σταρ δίνοντας του τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όποια ομάδα αυτός θέλει.

Αυτό γίνεται επειδή υπάρχει ειδικός όρος που αναφέρει πως για ποδοσφαιριστές franchise όπως ο Μέσι δεν μπορεί να διατεθεί ποσό ανώ των 6.000.000 ευρώ.

Αν υλοποιηθεί αυτό το... ονειρικό για πολλούς σενάριο ο παίκτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί για τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, ομάδας που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε επειδή επικρατεί η άποψη πως τα έσοδα που θα προσφέρει ο Μέσι στο πρωτάθλημα θα είναι τεράστια και η άφιξη του θα αποτελέσει την κατάλληλη διαφήμιση εν όψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2026.

Θυμίζουμε ότι ο Λίο φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο μετακίνησης τόσο στο MLS όσο και στη Σαουδική Αραβία έχοντας ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Παρί ενώ στο τραπέζι υπάρχει και η πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

Λίβερπουλ: Θέλει κεντρικό αμυντικό "αποκάλυψη", κοστολογείται στα 80 εκατ.

Τσέλσι: Η Ρεάλ κρίνει το μέλλον του Φέλιξ, τι ζητάει η Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK