Μέσι: Το μυθικό ρεκόρ που έφτιαξε και ως νέος και ως "γέρος" σε Μουντιάλ

Ο Λιονέλ Μέσι στο ματς με το Μεξικό πέτυχε σπάνιο ρεκόρ που το άρχισε το 2006 ως ρούκι και το τελείωσε το 2022 ως βετεράνος.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι και τ' απίστευτα ρεκόρ του (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Ο σπουδαίος Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει ασύλληπτα πράγματα στην καριέρα του. Έχει φτιάξει ρεκόρ και τα έχει καταρρίψει ο ίδιος ως παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Παρί, αλλά και στην εθνική Αργεντινής.

Μάλιστα, με την αλμπισελέστε στο ματς-ανάσα κόντρα στο Μεξικό (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά όλα τα σενάρια πρόκρισης), έκανε κάτι που είναι μοναδικό. Καθώς έχτισε ένα ρεκόρ το 2006 ως ρούκι στα Παγκόσμια Κύπελλα και το ολοκλήρωσε στο τελευταίο του Μουντιάλ 2022 ως βετεράνος.

Οι δύο εκδόσεις του μυθικού Μέσι, για πολλούς GOAT, έχει κάνει το εξής απίστευτο:

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2006 ο Μέσι έγινε ο νεότερος παίκτης (18 ετών, 357 ημερών) σε ματς με την Σερβία που σκοράρει και δίνει ασίστ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής (35 ετών, 155 ημερών) που σκόραρε και έδωσε ασίστ με το Μεξικό. Κανείς δεν τα έχει κάνει αυτά από το 1966.

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή: Όλοι ζωντανοί στον όμιλο, τα σενάρια πρόσκρισης

Μουντιάλ 2022: Η μάχη για το "Χρυσό Παπούτσι", ο Εμπαπέ το φαβορί

Μουντιάλ 2022: Η φίλαθλος της Σαουδικής Αραβίας που έκανε τα φλας ν' αστράψουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK