Λίβερπουλ: Μαζί με τις αποχωρήσεις ήρθε και μία ανανέωση

Σε συμφωνία με τον Άντριαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους έχει έρθει η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Καλοκαίρι αλλαγών είναι το ερχόμενο για την Λίβερπουλ καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που λένε "αντίο" ως ελεύθεροι ενώ κάποιοι άλλοι αναμένεται να αποχωρήσουν με την μορφή δανεισμού, κάτι που έχει ταρακουνήσει τον Γιούργκεν Κλοπ εν όψει και της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μέσα στο κλίμα μαζικών αποχωρήσεων ήρθε και μία ανανέωση, καθώς οι "κόκκινοι" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ομάδας, Άντριαν, για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει πραγματοποιήσει μόλις 1 συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ αλλά θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ καθώς αναμένεται να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού ο Κουιβίν Κέλεχερ, ώστε να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Άντριαν βρίσκεται στο Λίβερπουλ από το 2019 όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπούσκετς: "Έδειξε" τον διάδοχό του και έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του

Μπέλιγχαμ: Πλην του Τζουντ, αλλάζει ομάδα και ο Τζομπ

Κανσέλο: Ο Πεπ του βάζει πωλητήριο, το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και το τρικ της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK