Μπέλιγχαμ: Πλην του Τζουντ, αλλάζει ομάδα και ο Τζομπ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται θα γίνει το ραντεβού της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ, την ώρα που ο αδέρφος αναμένεται να ανακοινωθεί από την Σάντερλαντ.

Dortmund's Jude Bellingham celebrates after the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ AP

Από μέρα σε μέρα αναμένονται οι τελικές συζητήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με το deal να φέρεται πως θα κλείσει στα 120.000.000 ευρώ.

Πλην του Τζουντ, για τον οποίο γίνεται πολύς ντόρος το τελευταίο διάστημα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και το deal του μικρού του αδερφού, Τζομπ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 17χρονος μεσοεπιθετικός της Μπέρμιγχαμ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην Σάντερλαντ, η οποία αγωνίζεται στην Championship και τη έφτασε μέχρι τα playoff ανόδου στην Premier League.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η Σάντερλαντ αναμένεται να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τζομπ έχει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπέρμιγχαμ, χωρίς να έχει κάποιο τέρμα στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Έριξε άκυρο στο πάρτι τίτλου της Παρί για χάρη της F1 και φούντωσε τα σενάρια

Τουχέλ: Πολλές οι φήμες για το μέλλον του στην Μπάγερν, τι ισχύει

Ο Μάρκο Σίλβα άρχισε το "ψηστήρι" σε ενδεκαδάτο άσο της Γιουνάιτεντ στο... πάρκινγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK