Μέσι: Ζητήσε δημόσια συγγνώμη και θέλει να μιλήσει με Κελαϊφί

Συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον σύλλογο της Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε ο Λιονέλ Μέσι μετά από το ταξίδι που έκανε στην Σαουδική Αραβία χωρίς να ενημερώσει.

PSG's Lionel Messi reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Τις ευθύνες του για τα όσα έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες μέρες, με αφορμή το ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία, θέλησε να αναλάβει ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος σταρ ανέφερε πως δεν μπορούσε να αναβάλλει ξανά το ταξίδι και νόμιζε πως την μέρα που αυτό είχε προγραμματιστεί, η ομάδα δεν είχε προπόνηση και ζήτησε συγγνώμη απ' όλους για την σύγχυση που προκλήθηκε εξαιτίας του.

"... Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο για ότι συνέβη. Νόμιζα πως εκείνη την μέρα είχαμε άδεια και δεν μπορούσα να ακυρώσω το ταξίδι.. Το είχα αναβάλλει ήδη μία φορά. Θέλω να μιλήσω με την ομάδα για να δω τι σκοπεύει να κάνει μαζί μου..."

Θυμίζουμε πως η Παρί προς το παρόν φέρεται να έχει αποφασίσει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αργεντίνο, με τον ίδιο να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η ανάρτηση του Μέσι

Διαβάστε Περισσότερα

Άστον Βίλα: Με εντολή Έμερι ταράζει τα νερά με δύο κινήσεις από το πάνω ράφι

Ρεάλ: Ενδεχόμενη αποχώρηση Αζάρ φέρνει στη Μαδρίτη παικταρά απο Bundesliga

Νεϊμάρ: Η Παρί ρίχνει τις απαιτήσεις της για να τον "ξεφορτωθεί", αυτή η ομάδα τον θέλει

News 24/7

24MEDIA NETWORK