Μετά τον Κανσέλο και άλλος παίκτης θέλει Μπαρτσελόνα, τα λόγια του Φέλιξ που άναψαν φωτιές στον Πεπ

Ο Πορτογάλος αποκάλυψε το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς ενός παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, θα βοηθήσει η παρότρυνση;

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts after Bernardo Silva scored the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Manchester City and Real Madrid at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, May 17, 2023. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει ξεκινήσει την προσπάθειά του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν. Μέσα σε αυτά που ανέφερε για εκείνον και την ομάδα ο ίδιος έκανε και μία αποκάλυψη που ναι μεν δεν προκαλεί έκπληξη, ωστόσο αναγέννησε ένα φλερτ που είχε θεωρηθεί νεκρό.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αστέρας ονομάτισε τον παίκτη που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον καταλανικό σύλλογο. Ο Μπερνάντο Σίλβα λοιπόν έχει ρωτήσει επανειλημμένα τον Φέλιξ για την Μπαρτσελόνα και ο συμπατριώτης του τον παρότρυνε να έρθει και εκείνος στην Ισπανία διότι όλα εκεί είναι υπέροχα, ενώ συν τοις άλλοις, θα έρθει με αυτόν τον τρόπο κοντά και στην οικογένειά του..

Ο 24χρονος σχολίασε πως ελπίζει η Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει εν τέλει τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτά τα νέα δεν είναι βέβαιο αν μπορούν να αποτελέσουν την σπίθα για την αναζωπύρωση της υπόθεσης. Να θυμίσουμε πως και στο παρελθόν υπήρξε φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών, όμως το deal ποτέ δεν ήρθε. Μάλιστα ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε πάρα πολύ την παραμονή του Σίλβα στην Σίτι και τα δεδομένα μπορεί να μην έχουν αλλάξει από τότε.

Ο πορτογάλος από το Μάντσεστερ διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του και αναμφίβολα έχει ακόμη μερικά καλά παραγωγικά χρόνια μπροστά του. Το project της Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να εγγυηθεί επιτυχίες και διακρίσεις αυτή την στιγμή. Αν αυτή η συνθήκη δεν λειτουργεί ως αποτρεπτικό παράγοντας, τότε ίσως να υπάρχει η δυνατότητα συμπόρευσης. Βέβαια αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και ξεκάθαρα η άποψη του Πεπ επί του θέματος μπορεί να είναι καθοριστική.

Διαβάστε περισσότερα

O Φέλιξ το έχει πάρει προσωπικά και εντείνει την πίεση για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, ζητά παραμονή ...

Ποτσετίνο: "Πανηγυρισμοί; Δεν είμαι κλόουν, είμαι προπονητής"

News 24/7

24MEDIA NETWORK