O Φέλιξ το έχει πάρει προσωπικά και εντείνει την πίεση για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, ζητά παραμονή Τσάβι

Η Πορτογάλος είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση και δεν αποκλείεται οι προσπάθειές του να πέσουν στο κενό.

Barcelona's Joao Felix celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group H soccer match between Barcelona and Porto at the Olympic Stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Nov. 28, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει δηλώσει πως η οικονομικής της κατάσταση έχει βελτιωθεί και πως δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να παραχωρηθούν παίκτες με σημαντική μεταπωλητική αξία, όμως μία τέτοια συνθήκη δεν φαίνεται πως "ακουμπά" τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα την οποία αποκαλεί σπίτι του, όμως υπάρχει ένας άτυπος κανόνας και σύμφωνα με τον οποία δεν είναι καλό να "δεθείς" με έναν δανεικό. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να κρατά μία απόσταση και επομένως δεν αισθάνεται κάποια υποχρέωση να λειτουργήσει συναισθηματικά παρά την πίεση που υφίσταται από τον Φέλιξ.

Εξαρχής η υπογραφή του 24χρονου δεν είχε θεμέλια για κάτι περισσότερο λόγω των απαιτήσεων της Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνδυασμό πάντα με την οικονομική δυσχέρεια των Καταλανών. Εντούτοις, ο επιθετικός δεν το βάζει κάτω και δείχνει αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους αυτό που ζητά, ενώ επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα του προπονητή.

Οι δηλώσεις του

"Η θέση μου είναι ξεκάθαρη, θέλω να συνεχίσω και να μείνω στην Μπαρτσελόνα"

"Θα ήμουν ευτυχής να μείνω και να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα σίγουρα, καθώς η οικογένειά μου αγαπάει εδώ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα".

"Ας δούμε τι θα συμβεί, θα ήθελα πολύ να παίξω στο Καμπ Νου. Και έτσι θα δούμε τι χρειάζεται για να συμβεί αυτό".

"Θα ήθελα επίσης ο Τσάβι να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει εδώ ως προπονητής, είναι σπουδαίος προπονητής με σπουδαίες ιδέες".

Στο τέλος της ημέρας, το μέλλον του Πορτογάλου εξαρτάται κυρίως από δύο παράγοντες. Τις αγωνιστικές του επιδόσεις και τα χρήματα που θα ζητήσει η Ατλέτικο σε περίπτωση που αποκλείσει το ενδεχόμενο εκ νέου δανεισμού. Αν σταθεί τυχερός τότε μπορεί να δημιουργηθεί το κατάλληλο άνοιγμα παραμονής στην Βαρκελώνη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η επιστροφή του ασώτου υιού της Ατλέτικο δεν θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη...

Διαβάστε περισσότερα

Το fun fact του αληθινού "Κόκκινου δαίμονα" του σταρ της Τσέλσι, τέτοια επίδοση συνιστά μελέτη και έρευνα...

Ο τυχοδιωκτισμός στα καλύτερά του, ιδιώτες γιατροί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK