Ρεάλ: Ό,τι προλάβουμε να δούμε από τον Κρόος καλό είναι διότι ο Γερμανός θα εξαφανιστεί μετά

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως εάν ο Τόνι Κρόος δεν ανανεώσει με την Ρεάλ πολύ απλά θα σταματήσει την μπάλα.

Barcelona's Ansu Fati, right, loses the ball to Real Madrid's Toni Kroos during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Εξαιρετική κίνηση από τον Τόνι Κρος AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Τόνι Κρόος δεν έχει ανανεώσει προς το παρόν το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στην Ισπανία επιμένουν πως ο Γερμανός αργά ή γρήγορα θα συμφωνήσει με τους Μαδριλένους και θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τα πάντα.

Επίσης, ρεπορτάζ έχουν τονίσει πολλάκις πως σε περίπτωση που έμπειρος χαφ δεν τα βρει με τη διοίκηση Πέρεθ, τότε πολύ απλά θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η ισπανική MARCA κάνει μία γενικότερη ανάλυστη στο κεφάλαιο Κρόος στην Ρεάλ και δίνει μάλιστα το σήμα της επόμενης μέρας. Ό,τι προλάβουμε να δούμε από τον Κρόος τώρα και μέχρι ν' αποσυρθεί καλό είναι διότι μετα... τέλος.

Η προαναφερθείσα εφημερίδα χρησιμοποιεί ένα απόσπασμα των δηλώσεων του πρώην παίκτη της Μπάγερν μέσω του οποίου αποκαλύπτει ο παίκτης δεν θ' ακολουθήσει το ποδόσφαιρο όταν τελειώσει ως ποδοσφαιριστής: "Στόχος μου είναι ν' ακολουθήσω άλλου είδους ζωή σε σύγκριση με αυτή που ακολουθώ τώρα".

Διαβάστε περισσότερα

Ολλανδία: Δεν ξανάγινε αυτό που έφτιαξαν στην Eredivisie οι Παυλίδης - Δουβίκας

Πεπ: Ομαδάρα περιμένει τις εξελίξεις με Σίτι και κάνει κίνηση - ματ

Γκρίλις: Έτοιμος να ολοκληρώσει το κορυφαίο deal Βρετανού ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK