Μεταγραφές: Οι Έλληνες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι

Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι Έλληνες παίκτες που από την 1η Γενάρη μπορούν να μιλούν ελεύθερα για το μέλλον τους.

UEFA NATIONS LEAGUE 2022-2023 /  - . (  / EUROKINISSI)
Παίκτες της εθνικής Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη μέρα κάθε νέου έτους σημαίνει για το ποδόσφαιρο πως όποιοι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι μπορούν να διαπραγματευτούν το μέλλον τους και να συμφωνήσουν με όποιο κλαμπ επιθυμούν χωρίς κανένα φόβο κυρώσεων. Συμφωνείς τώρα και το καλοκαίρι ανακοινώνεσαι...

Η ελληνική αγορά έχει να προσφέρει φέτος ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μαζέψαμε τις πιο χοτ και σας τις παρουσιάζουμε με βάση τα δεδομένα που δίνει το Transfermarkt. Ο Δημήτρης Γούτας μένει ελεύθερος από την Σίβασπορ, όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Επίσης, ελεύθεροι μένουν οι Διούδης, Τριανταφυλλόπουλος αλλά και οι Μπαλογιάννης, Γιαννιώτης, Λαμπρόπουλος, Καπίνο, Ζέκα και Μαυρίας. Στην ίδια κλίμακα και ο Κολοβέτσιος με τον Σταφυλλίδη. Μία άλλη περίπτωση είναι ο Κυριάκος Σάββιδης, ενώ free είναι και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Στους τερματοφύλακες μαζί με Γιαννιώτη, Καπίνο βάλτε και τον Γιάννη Ανέστη. Με έξι μήνες συμβόλαιο έχει μείνει και ο Γιάννης Φετφατζίδης μεταξύ άλλων. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, αρχίζει επίσημα το μεταγραφικό σίριαλ των μεταγραφών ή των ανανεώσεων σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ είχε δώσει μυθικό συμβόλαιο και στον Άμραμπατ της ΑΕΚ

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK