Μεταγραφές: Οι πιο ακριβοί παικταράδες που υπογράφουν όπου θέλουν

Ποιοι είναι οι 11 πιο ακριβοί παίκτες οι οποίοι από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποιον θέλουν.

Real Madrid's Karim Benzema gestures as he warms up before the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Το 2023 ήρθε κι αυτό σημαίνει πως αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπήκαν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους...

Πήραμε τα στατιστικά που δίνει το Transfermarkt και φτιάξαμε την 11αδα με τους πιο ακριβούς παίκτες οι οποίοι από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου έχουν το δικαίωμα να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν για το καλοκαίρι.

Από που ν' αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτή τη λαμπερή λίστα; Πάμε με τον τερματοφύλακα και το δυνατότερο και πιο ακριβό όνομα είναι αυτό του Νταβίντ Ντε Χέα που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από δεξιά: Ελεύθεροι μένουν οι Σεμέδο (Γουλβς), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Εντικά (Άιντραχτ), Μπενσεμπαϊνί (Γκλάντμπαχ).

Στο κέντρο: Ο Ζορζίνιο θα είναι off contract από την Τσέλσι, ενώ δίπλα του ο Γιούρι Τίλεμανς μπορεί να υπογράψει όπου θέλει αφού δεν έχει ανανεώσει με την Λέστερ.

Στα φτερά: Ο Μέσι είναι το μεγαλύτερο όνομα. Τον συμπεριλαμβάνουμε γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση με την Παρί. Υπάρχει συμφωνία, αλλά προφορική... Στην άλλη πλευρά ένας εξαιρετικός παίκτης: Ο Ζαχά και η Κρίσταλ Πάλας δεν έχουν βρει τη φόρμουλα για να συνεχίσουν μαζί.

Στην επίθεση: Ο Καρίμ Μπενζεμά ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας συζητάει αλλά δεν έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ. Στο πλευρό του ο Τουράμ που αναμένεται να αποχωρήσει από την Γκλάντμπαχ και το κατόπι του βρίσκονται μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

Ρονάλντο: Θα παίρνει καλό μισθό της Ελλάδας σε 2 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK