Παρί: Η ομάδα έκπληξη στην Αγγλία που σκέφτονται να επενδύσουν οι Καταριανοί

Έχει γνωστό εδώ και μέρες πως το Κατάρ ψάχνεται στην αγγλική αγορά για να επενδύσει κι εκεί όπως έχει κάνει με την Παρί.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Καταριανούς να ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να επενδύσουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο μέσω μίας ομάδας που αγωνίζεται στην Premier League. Τις τελευταίες ημέρες γράφεται στον διεθνή Τύπο πως οι άνθρωποι της Παρί σκέφτονται την Τότεναμ. Τα σπιρούνια αρνούνται πως έχουν γίνει συναντήσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με το 90min, είναι κι ένα άλλο ιστορικό κλαμπ στο οποίο το Κατάρ βλέπει χώρο για να κάνει επεκτατική πολιτική όπως κάνουν η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι η Λιντς για την οποία το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί και οι άνθρωποί του σκέφτονται να ρίξουν χρήματα.

Η Λιντς ανήκει από το 2017 στον Ιταλό, Αντρέα Ρατζιράνι ενώ στο ιδιοκτησιακό της εμπλέκονται αμερικανικά συμφέροντα που έχουν μία οψιόν να εξαγοράσουν όλο το κλαμπ έως το 2024. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι Αμερικανοί δεν έχουν εξασκήσει τη ρήτρα στη συμφωνία. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Η Αλ Χιλάλ θέλει να χάσει τον ύπνο του ο Ρονάλντο, προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Λίο

Μέσι: Κατέρριψε τη βαρύτητα, ασύλληπτο κοντρόλ στο ζέσταμα της Παρί

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μπαίνουν στο ρινγκ, θέλουν το ίδιο δεξί μπακ

News 24/7

24MEDIA NETWORK