Μεταγραφική ευκαιρία που δεν χάνεται, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουνάιτεντ εντόπισαν τον παίκτη που λειτουργεί σαν βάλσαμο στην καρδιά του προπονητή

Το χρονικό παράθυρο στο οποία θα δοθεί η μάχη δεν είναι μακριά και έχει ξεκινήσει ήδη ο υπολογισμός του προϋπολογισμού.

FILE - Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring his side's first goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, on March 10, 2024. Real Madrid has filed a complaint with Spanish state prosecutors asking them to investigate the reported racist chants aimed at forward Vinícius Júnior outside the stadiums of Atletico Madrid and Barcelona before their Champions League games this week. Madrid said Friday March 15, 2024 that it asked the prosecutors to request footage from security cameras outside the two stadiums in order to identify the authors of the racist insults and hate speech. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
(AP Photo/Manu Fernandez, File) AP

Μία νέα μεταγραφική ευκαιρία φαίνεται πως προέκυψε και επομένως οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσαν να απέχουν από το... πάρτι.

Ο 25χρονος Ντάνι Όλμο έχει προσελκύσει πολλά βλέμματα πάνω του λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Γερμανία λόγω της ενεργοποίησης της ρήτρας ύψους 60 εκατομμυρίων για αυτό το καλοκαίρι. Ο ίδιος είχε ανανεώσει με την Λειψία μέχρι το 2027, όμως η ύπαρξη αυτής της ρήτρας απλοποιεί τα δεδομένα και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τον παίκτη εφόσον μπορεί να καλύψει το εν λόγω ποσό.

Πέρα από τις Ρεάλ και Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως υπάρχει μέχρι στιγμής και ένας τρίτος "μονομάχος", η Τότεναμ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετρά φέτος 7 τέρματα και 4 ασίστ σε 19 συμμετοχές και αποτελεί ένα "πολυεργαλείο" για τον εκάστοτε προπονητή, με τον ίδιο να μπορεί να αγωνιστεί προωθημένα στον άξονα, καθώς και στα δύο φτερά της επίθεσης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως προέρχεται από τις περίφημες ακαδημίες της Μασία αν και ποτέ δεν αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Φλερτάρει με απόσυρση από την προπονητική σε περίπτωση που αμαυρωθεί το όνομά του

Ο Αυτοκαταστροφικός μέσος της Premier League έχει εθισμό με το στοίχημα και κινδυνεύει με εκ νέου αποκλεισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK