Μίλαν: Η πρόταση στον Ζιρού χαλάει τα σχέδια του "Ίμπρα"

Σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ολιβιέ Ζιρού βρίσκεται η Μίλαν. Χωρίς αποτέλεσμα η σημερινή συνάντηση. Σε λίγες ημέρες νέες επαφές.

France's Olivier Giroud leaves the pitch after being substituted during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Ολιβιέ Ζιρού χειροκροτά το κοινό της εθνικής Γαλλίας AP

Εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μίλαν πραγματοποιεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ολιβιέ Ζιρού και οι Ροσονέρι θέλουν να τον επιβραβεύσουν.

Όπως ανέφερε σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης της ομάδας με τους εκπροσώπους του Γάλλου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα ένα χρόνο.

Οι συζητήσεις δεν κατέληξαν κάπου και αναμένεται να γίνουν νέες επαφές τις επόμενες μέρες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Δεν αποκλείεται η ανανέωση του συμβολάιου του Ζιρού να επηρεάσει και το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίλαν καθώς ανάρρωσε από το σοβαρό τραυματισμό του.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έγραψε ιστορία και στη Σαουδική Αραβία

Άρσεναλ: Κατέθεσε επίσημη πρόταση για παίκτη που αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους

Ίσκο: Μετά το φιάσκο, ομάδα έκπληξη η επικρατέστερη για την απόκτηση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK