Μίλνερ: Έκλεισε το deal, παρά την εμπλοκή της πρώτης του αγάπης

Σε πλήρη συμφωνία με την Μπράιτον έχει έρθει ο Τζέιμς Μίλνερ παρά την πρόταση της Λιντς, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το ερχόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Liverpool's James Milner, right and Real Madrid's Luka Modric challenge during the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Τζέιμς Μίλνερ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Λίβερπουλ έδωσε στο Άνφιλντ, στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, ο Τζέιμς Μίλνερ, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Όξλειντ Τσάμπερλειν και Ναμπί Κεϊτά.

Ο 37χρονος Άγγλος αποχωρεί από τους Κόκκινους αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, με την Μπράιτον να κερδίζει τη μάχη από την Λιντς.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. λέγοντας πως το deal έχει κλείσει παρά το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και από την Λιντς, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του.

Θυμίζουμε πως η Μπράιτον έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου ενώ η Λιντς δίνει μάχη για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, όντας αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Πλην Μόντριτς, Κροος, ανανεώνει και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο

Σίτι: Θέλει να ανταλλάξει τον Κανσέλο με παικταρά της Μπάγερν

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι διαψεύδει τους πάντες και περιμένει τον "πρωταθλητή'

News 24/7

24MEDIA NETWORK