Σίτι: Θέλει να ανταλλάξει τον Κανσέλο με παικταρά της Μπάγερν

Πρόταση ανταλλαγής του Ζοάο Κανσέλο με τον Τζόσουα Κίμιχ αναμένεται να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την SUN.

Bayern's Joao Cancelo applauds fans at the end of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. Manchester City won 3-0. (AP Photo/Jon Super)
ο Ζοάο Κανσέλο χειροκροτά τους οπαδούς AP

Την περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ τσεκάρουν με μεγάλο ενδιαφέρον κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θέλοντας να εκμεταλλευτούν το κακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Μπάγερν τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο ενώ και η Ρεάλ έχει τον παίκτη στα ραντάρ της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να καταθέσει στην Μπάγερν Μονάχου πρόταση ανταλλαγής του Κίμιχ με τον Ζοάο Κανσέλο.

Ο Κανσέλο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπάγερν Μονάχου, με τους Πολίτες να έχουν βάλει ρήτρα πώληση του ποδοσφαιριστή ύψους 70.000.000 ευρώ.

Ο Πεπ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κίμιχ, από την σύντομη συνεργασία τους στην Μπάγερν και θεωρεί ότι η ικανότητα του να αγωνιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα σε παραπάνω από μία θέσεις, είναι ιδιαίτερη χρήσιμη.

Θυμίζουμε πως ο Τούχελ έχει ξεκαθαρίσει πως είναι υπέρ της παραμονής Κανσέλο αλλά τα χρήματα που ζητάει η Σίτι είναι μεγάλο αγκάθι για τους Γερμανούς τη δεδομένη χρονική στιγμή, οπότε πιθανή εμπλοκή του Κίμιχ στο deal θα μειώσει το κόστος.

Πάντως, η Μπάγερν δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Γερμανό, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μάλιστα, παρά τη διαφωνία του στην απόλυση του Νάγκελσμαν, να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, παρά τα δημοσιεύματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι διαψεύδει τους πάντες και περιμένει τον "πρωταθλητή'

Ρεάλ: Πλην Μόντριτς, Κροος, ανανεώνει και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο

Μπάγερν: Κορυφαίος άσος λέει "όχι" στις ισπανικές σειρήνες και στηρίζει Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK