Ρεάλ: Πλην Μόντριτς, Κροος, ανανεώνει και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Κροος και Μόντριτς ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Βινίσιους.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τις ανανεώσεις των συμβολαίων των δύο βετεράνων της μεσαίας γραμμής έχει κλειδώσει η Ρεάλ Μαδρίτης και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις από την ομάδα, σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος για τους Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κροος, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν στο ρόστερ των Μαδριλένων τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, συμφωνία για νέο συμβόλαιο υπάρχει και με τον Βινίσιους Τζούνιορ, με παλαιότερο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως στον Βραζιλιάνο, κατά τον Αντσελότι κορυφαίο ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, αναμένεται να μπει ρήτρα της τάξεως του 1 δις ευρώ.

Θυμίζουμε πως το τωρινό συμβόλαιο του 22χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Δειτε τη σχετική ανάρτηση

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έδωσε εντολή για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

Νάπολι: Αυτό είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σπαλέτι

Μπάγερν: Ο CEO γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ο Τούχελ για να γυρίσει ο τροχός

News 24/7

24MEDIA NETWORK